El Liverpool va guanyar l'Arsenal per 3 gols a un i es va col·locar cinquè de la Premier, a només un punt dels llocs de Champions que marca el seu rival ahir. Firmino i Mané van posar el 2 a 0 al marcador en la primera part. En la represa Welbeck va retallar distàncies, però Wijnaldum va sentenciar el matx amb el tercer gol al minut 91. El United no va passar de l'empat a un davant el Bournemouth, que va jugar mitja part amb deu homes. A la lliga alemanya, el Bayern va seguir la seva ratxa golejadora en derrotar el Colònia (0-3) amb gols de Bernat, Javi Martínez i Ribéry. I el Borussia Dortmund va despatxar al Bayer Leverkusen, rival de l'Atlètic a la Champions, amb un clar 6-2 que fins i tot hauria pogut ser més ampli. Aubameyang dos cops, Dembelé, Schurrle, Pulisic i Guerreiro van ser els golejadors locals, i Volland i Wendell, els visitants.