eibar/reial madrid

El Madrid es va exhibir ahir a Ipurúa davant l'Eibar. Els blancs, amb un onze de circumstàncies per les baixes de Ronaldo, Bale i Morata i amb rotacions de cara al partit de dimarts contra el Nàpols, van decidir el partit en la primera part gràcies a la seva efectivitat davant la porteria i el bon partit de Benzema, James i Asensio. Benzema va ser el més actiu i va marcar el primer gol. El francès va rematar al segon pal un centre d'Asensio, i va aprofitar el rebuig de Yoel per fer el 0-1. Els madridistes es van animar i Benzema un altre cop va posar el 2-0 en empènyer a la línia de gol un centre de falta llançat des de la dreta per James Rodríguez.

L'Eibar, desconegut i jugant els pitjors minuts de tota la temporada, tampoc va ser capaç de frenar Benzema, que va centrar des de la dreta i James amb l'esquerra va marcar el 0-3, que sentenciava el partit a la mitja hora de joc. La segona part va començar com la primera, amb una ocasió de Benzema, que va disparar amb poc angle i la pilota es va passejar davant de la porteria. El partit del francès va ser un espectacle que va culminar amb l'inici del quart gol. Benzema va iniciar un contraatac, en el qual James va disparar, la pilota va colpejar al pal i Asensio va aprofitar el rebuig per marcar el 0-4. El conjunt basc va buscar el gol de l'honor fins que el va aconseguir. Primer, l'àrbitre va anul·lar correctament per fora de joc un gol d' Escalante, i després Rubén Peña va marcar el seu primer gol amb l'Eibar a Primera Divisió, en rematar amb el costat del seu cos la pilota després d'una bona centrada de Pedro León.

El Leganés venç el Granada

El Leganés es va imposar al Granada en el primer partit de la jornada d'ahir. Els dos equips necessitaven un triomf per allunyar-se de la zona de descens, però van ser els locals qui es van endur els tres punts gràcies a un gol de Darwin Machís al minut 83.