Els rivals del Barça i del Madrid van patir de valent per a superar els seus compromisos domèstics abans de la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El PSG va haver de recórrer a un penal transformat per Cavani al minut 80 per vèncer el modest Nancy, que està lluitant per evitar el descens de la lliga francesa. Emery va alinear un onze de garanties però sense comptar amb Matuidi, Di María, Draxler, Motta o Rabiot. I és que els parisins necesitaven el triomf per seguir l'estela del líder Mònaco. En la lliga italiana, una providencial intervenció del porter Reina a l'últim minut va permetre al Nàpols imposar-se per 2-1 al camp de la Roma, que el manté tercer de la lliga. El conjunt napolità s'havia fet amb un doble avantatge gràcies a un doblet de Mertens, però va rebre un gol de Strootman en el minut 90 i va patir fins el final.