Victòria vital del Sala 5 Martorell davant un Manresa FS que es complica la vida. A la primera part, els manresans van controlar el partit i van anotar dos gols, el primer de Josan en una bona sortida de contracop després d'un llançament de córner dels locals (min 5), i el segon de Said gràcies a una pèrdua de pilota del Sala 5 al mig del camp (min 7).

Semblava que el Manresa FS tenia ben encarat el duel, però el conjunt martorellenc va sortir més entonat a la represa, aprofitant una certa relaxació dels de Jordi Rozas. Gerard va marcar amb un llançament de penal que Adil no va poder aturar (min 24), i Gerard empatava a deu minuts per acabar el matx. El Sala 5 va confirmar la remuntada amb un tercer gol de Solana (min 36). Amb 3 a 2, el Manresa FS va jugar amb porter-jugador, i quan quedava poc més d'un minut, Asis va empatar a tres. A 39 segons per al final es va tornar a avançar el conjunt martorellenc amb el 4 a 3 de Husse; els manresans van continuar jugant de cinc i dues pèrdues de pilota van propiciar dos gols més dels de casa, que van arrodonir el resultat fins al 6 a 3 definitiu.

A la classificació, el Sala 5 Martorell agafa aire mentre el Manresa FS no surt de la zona perillosa. El proper cap de setmana, el partit del Sala 5 està ajornat, i diumenge, el Manresa FS rep el CN Sabadell.