El Vila-real es va apuntar una important victòria davant l'Espanyol per 2-0, que l'assenta a la zona europea i li permet distanciar-se d'un rival directe en la lluita per les places continentals. L'equip groc es va apuntar una treballada victòria davant un Espanyol que li va faltar més joc ofensiu i que va tenir en el porter Diego López el seu millor jugador.

El partit estava molt encotillat fins que en els minuts finals de la primera part els dos equips van entrar en un inesperat intercanvi de cops, del que va treure profit finalment l'equip local. Després d'una acció d'un batallador Bakambu, que va acabar amb una passada enrere que Soriano va convertir en l'1 a 0. El Vila-real va sentenciar al minut 80, quan Bakambu va aprofitar un rebuig de Diego López per enviar la pilota al pal, amb tant mala fortuna que el rebot va tocar el cap del porter i va entrar a la xarxa.