El Berga va aconseguir la tercera victòria seguida en un partit amb la Fundació Terassa amb dues fases ben diferenciades. Fins el minut 60, els berguedans van dominar el seu rival amb moltes ocasions per sentenciar el marcador. A la darrera mitja hora, incomprensiblement, i amb 2 a 0 en el marcador, el Berga, massa confiat, es va dedicar a defensar el marcador. Sua va marcar molt aviat. Al minut 13 va aconseguir l'1 a 0 i al 31 era expulsat el jugador de la Fundació Terrassa Cordón per doble amonestació. Abans del descans, Noguera va establir el 2 a 0 (min 41). Caicedo, anteriorment, havia xutat al pal (min 34).

A la represa, el Berga va mantenir un alt nivell de gol i Sua i Noguera van poder fer el tercer. No ho van aconseguir i a mesura que avançava el partit, els berguedans es van tornar més conservadors davant una Fundació Terrassa amb inferioritat. Al minut 74, els egarencs van fer el 2 a 1 i van posar incertesa a la part final del matx.