El Tottenham de Mauricio Pochettino i el Manchester City de Pep Guardiola es continuen resistint a deixar escapar les possibilitats que tenen d'atrapar el Chelsea al capdavant de la lliga anglesa. Tots dos van guanyar ahir els respectius partits contra rivals ben diferents. Ara els Spurs són a set punts dels seus veïns londinencs, tot i que han jugat un partit més, i els citizens són a vuit. El Chelsea té avui un partit força assequible al camp del West Ham.

El Tottenham va vèncer un Everton que aspirava a inquietar el Manchester United per aconseguir la sisena posició i anar a Europa, malgrat, que els red devils ja tenen assegurada la seva plaça en aquesta competició per haver guanyat la Copa de la Lliga la setmana anterior. Harry Kane, amb dos gols, va avançar els locals. Va reduir l'avantatge Lukaku, el prometedor Dele Alli va anotar el 3-1 i l'equatorià Enner Valencia va posar emoció als darrers segons amb el 3-2 final.

Per la seva banda, el Manchester City va fer bons els pronòstics i va derrotar el cuer, un Sunderland que aquest any fa la cara que no tindrà tanta sort com en els últims i perdrà la categoria. Sergio Agüero va avançar els de Guardiola al minut 42 i l'alemany Leroy Sané va anotar el gol definitiu a l'inici de la segona part.