L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, s'ha mostrat optimista respecte a les opcions de remuntar demà l'eliminatòria contra el PSG perquè "si un equip pot marcar-nos-en 4, nosaltres podem ficar-li'n 6", en referència al 4-0 que va rebre en vuitens de la Lliga de Campions.

"Estem només a meitat d'eliminatòria i, si un rival pot marcar-nos quatre gols, nosaltres li'n podem ficar sis, però això no significa que ens tornarem bojos demà", ha declarat Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit.

El tècnic del conjunt blaugrana ha explicat que "en 95 minuts poden passar infinitat de coses" i que el que intentaran els seus homes és "provocar que les que succeeixin siguin totes favorables".

"Ens centrem en quines coses hem de fer per obtenir el resultat, no en el resultat. Així és més fàcil arribar al resultat", ha filosofat Luis Enrique abans de canviar de terç i utilitzar diversos tòpics com "fins a la cua tot és toro" o "mentre hi ha vida hi ha esperança" per il·lustrar que és possible aconseguir la gesta.

El preparador asturià ha indicat que el seu equip arriba a la cita més important de la temporada "bé d'ànim i amb el rendiment millorat" respecte a l'anada, i ha insistit que, en algun moment del partit, tindran en la seva mà el passi a la ronda següent: "Estic convençut que, demà, en algun moment estarem prop de l'eliminatòria".

Qüestionat sobre el fet que cap equip ha estat capaç de remuntar un 4-0 en competició europea, Luis Enrique ha dit que li importa "un rave" passar a la història per ser el primer a fer-ho.

"El que m'importa és guanyar l'eliminatòria", ha postil·lat l'asturià, que ha assenyalat que si no s'aconsegueix passar seguirà "mantenint la fe" en el seu equip.

D'una altra banda, l'entrenador del Barcelona no ha volgut revelar, com és lògic, si utilitzarà el 3-4-3 que tan bons resultats li ha donat en els últims partits.

"No li donaré ni la mínima pista al rival. No ho acostumo a fer mai, imagina't demà", ha contestat.

També ha discrepat de les paraules que minuts abans havia dit Luis Suárez sobre que el públic que acudeixi demà al Camp Nou ha de tenir paciència i no posar-se nerviós si els gols tarden a arribar.

"Calma a l'afició, per a res. Ni de bon tros. El Camp Nou ha de ser una olla a pressió vint minuts abans que comenci el partit. Necessitem un Camp Nou a rebentar, hiperalertat i hiperexcitat, i nosaltres a fer la nostra feina, amb cap i sabent el que ens fa falta", ha apuntat.

Un to més divertit ha utilitzat quan li han preguntat si havien assajat la tanda de penals en els entrenaments o havia parlat amb el porter Marc-André ter Stegen sobre això.

"Amb Marc no he parlat, perquè si hi ha penals només ha de parar-los, així que no és molt difícil el que hauria de dir-li, i assajar penals és tan irreal... no els hem assajat mai. I els jugadors que poden tirar els penals ja saben qui són", ha conclòs.