Amb uns resultats molt destacats, cinc esportistes de la SA Súria van participar en el Campionat d'Espanya de Jutjitsu en categoria absoluta, representant la selecció catalana. La competició va tenir lloc a la localitat madrilenya de Navalcarnero. Els competidors de la SA Súria són entrenats per Gaspar Gamisans, que va fer d'àrbitre en aquest campionat representant la Federació Catalana.

Sheila Domínguez i Francesc Cazorla van penjar-se la medalla de bronze en duo kata mixt després de derrotar en la repesca la parella madrilenya Roca i Jorge; a les semifinals, Domínguez i Cazorla van ensopegar amb els que serien posteriorment campions, els germans Martín. La jornada de dissabte va acabar amb el títol estatal de duo kata per a Aleix López i Toni Rodríguez; a la final van superar els vigents campions, Huang i Garci; anteriorment es van desfer de Muñoz-García i de Cirroaga-Gutiérrez, ambdues parelles de Madrid. Aquest gran resultat confirma el bon estat de forma d'aquesta jove parella que d'aquí a quinze dies prendrà part en el Campionat del Món sub-21 amb la selecció espanyola a Atenes (Grècia).

El diumenge, en la jornada dedicada a la lluita, Ruben Cabanillas va aconseguir la plata en -69 kg en caure en una final ja clàssica amb José Carlos Noblejas; abans va haver d'eliminar Morlanes (Aragó) i Lavanda (València). El campionat es va cloure amb un altre gran resultat, el de Sheila Domínguez en +70 kg, que va aconseguir l'or després d'una impecable competició. Un cop superada la fase prèvia va vèncer la madrilenya Leticia Rodríguez a quarts de final per superioritat, a la seva eterna rival, la basca Nekane Muguruza a les semifinals, i a la gallega Tamara Silva a la final.