El València Basket disputa aquesta nit (20.45 hores) el tercer partit del play-off de quarts de final de l'Eurocup amb la necessitat de vèncer per arribar a semifinals. L'equip que entrena Pedro Martínez, amb el santpedorenc Rafa Martínez com a capità, tindrà el suport de la seva gent a la Font de Sant Lluís. En contra, les baixes dels bases Antoine Diot i Guillem Vives, la qual cosa trasllada tota la responsabilitat de dirigir l'equip al belga Sam van Rossom.

El tècnic del València, Pedro Martínez, va explicar ahir que «Sam ha de jugar una mica més del que fa habitualment, molt més no seria bo, ni per a ell, ni per a l'equip. No jugarà més de 35 minuts perquè el deixaria en una mala dinàmica». La posició de segon base pot ser per als escortes Sastre, San Emeterio i el mateix Rafa Martínez.

Unicaja i Tenerife també juguen

La jornada d'avui també és decisiva per a dos equips de la lliga Endesa en les seves respectives competicions. Així, també en l'Eurocup, l'Unicaja ha de vèncer el tercer partit del play-off de quarts, però en aquesta oportunitat a domicili, a la pista del Bayern de Munic, un partit per a qual el tècnic malagueny, Joan Plaza, diu que té «bones sensacions». Els guanyadors de les dues eliminatòries s'uniran al Lokomotiv Kuban i al Hapoel Jerusalem. D'altra banda, a la Lliga de Campions de la FIBA, el líder de l'ACB, l'Iberostar Tenerife, ha de remuntar un 66-62 davant del PAOK de Salònica.