Si el desembre va ser el torn de la secció de tennis de l'entitat del CT Manresa, que va aconseguir el títol de campió d'Espanya en la categoria de bronze, ara ha estat el torn dels jugadors de pàdel del club, que han aconseguit un molt brillant subcampionat català per equips en la Tercera Categoria, i han consumat el seu ascesns a la 2a Divisió Catalana.

La competició de Tercera, que ha estat a càrrec de la Federació Catalana de Pàdel, es va celebrar a les instal·lacions del Club Reus Monterols i hi va participar un total de 24 equips d'arreu del país, amb 13 equips masculins i 13 femenins. Les eliminatòries es disputaven al millor de 5 partits per part de les diferents parelles.

Els manresans van començar la seva trajectòria en el quadre, on eren els tercers caps de sèrie, amb una victòria a quarts de final amb el CT Torelló (3-2). Després es va guanyar a semifinals el CT Vic, i en la final es va cedir (2-3) davant del Fibra Esports, però sense deixar de lluitar fins al final, fins al darrer joc, set i partit.

Els integrants del primer equip de pàdel del CT Manresa són: Daniel Ollé, Jordi Matamala, Ivan Serrano, Marc Villacampa, Marc Lluís Vargas, Jordi Sánchez, Moisès Tapia, Vicenç Navarro, Marc Fàbregas, Sergi Candelo, Carles Riba, Joan Palau, Francesc Bosch, Eduard Nadeu, Jaume Carreras, Jaume Cots, Ignasi Cots, David Puig, David Ferré, Joan Antoni Castías, Fèlix Rodríguez, Xavier Noguera i Joan Prat.

És la primera vegada que un equip de pàdel bagenc assoleix una final de Catalunya absoluta, fet que confirma el molt bon moment que aquest esport està vivint al CT Manresa, amb una bona tasca de l'escola del club.