Un dels fets que fa sentir més orgullós Montesinos i el seu equip és que l'estudi que van fer entre els anys 2007 i 2011 hagi tingut ressò internacional. Això passa per la seva publicació en revistes científiques de prestigi, com és el cas, però també en el fet que s'hagi fet molt popular i que se'n faci referència quan es vol recordar aquell maig de l'any 2009.

Una de les curiositats va venir donada quan els investigadors d'Althaia van saber que el resultat de la seva investigació s'havia incorporat en un cromo d'una de les col·leccions de Panini que encara fan desenes de milers de nens arreu del món.

En el revers del cromo, es pot veure la celebració d'Andrés Iniesta després de marcar el gol de l'empat a 1 que classificava el Barça per a la final de la Lliga de Campions, que acabaria guanyant per 2-0 al Manchester United. En la imatge també es pot veure Samuel Eto'o, com corre a abraçar el seu company.

Montesinos relata que «un company ens va dir que al seu fill li havia sortit el cromo de la col·lecció que feia i que a la part inferior hi havia una frase en la qual es feia referència a l'estudi, tot i que el resultat és una mica inflat i hi posa que l'increment va ser del 50%». La frase s'atribueix a Pep Guardiola. El que no va dir Panini va ser que l'estudi s'havia fet pocs quilòmetres més al sud.