El RCDE Stadium va viure anit un partit ple d'emocions i gols. Els locals de Quique Sánchez Flores van aconseguir una victòria molt treballada davant un dels equips que fa millor futbol del campionat com és la UD Las Palmas.

Però als blanc-i-blaus els va costar molt assegurar el triomf, i quan tenien un resultat prou clar de 4-2 a favor seu, en el 85 els de Quique Setién es van acostar amb una diana de Mateo García, que va aprofitar la centrada de Halilovic per marcar i reduir diferències per posar la por al cos en uns dar-rers instant al camp periquito però no es va moure més el marcador.

Aquests tres punts posen ara, de forma provisional, l'Espanyol en novè lloc i a dos punts només del setè, que és l'Ahletic Club. S'ha de recordar que la setena posició és molt cobejada ja que donaria una plaça més per participar en la propera temporada en el torneig continental de la Lliga Europa, en el cas que el Barça es proclamés campió de Copa contra l'Eibar.

El partit d'ahir va ser animat des del primer minut, que va ser quan David López va aconseguir fer el gol inicial després que Piatti, amb molt d'encert, pengés la pilota al cor de l'àrea. L'Espanyol va disposar d'un parell d'ocasions per assolir el 2-0, però el que va arribar va ser el primer empat, obra de Mauricio Lemos en un error de Diego López. En el descompte de la primera part el més llest va ser Gerard Moreno, que va aprofitar la passada de la mort de Piatti.

La represa encara donaria més emocions començant de seguida amb el 2-2, aconseguit també pel visitant Lemos, el qual va fer una rematada d'esquena. En el minut 53, una acció decisiva amb el clar penal de Lizoain a Caicedo, que va ser transformat per Piatti. Aquest nou avantatge va calmar els locals, que semblaven sentenciar amb el 4-2 marcat per Jurado, que va aprofitar un gran servei que li va donar Gerard Moreno. Però els locals encara van patir.