El Sevilla, tercer classificat de la lliga de Primera Divisió, i l'Atlètic de Madrid, que és quart, s'enfronten avui a rivals de la zona baixa de la classificació abans d'afrontar els compromisos europeus de la setmana que ve, més difícil dels andalusos dimarts a Leicester i més fàcil dels matalassers, l'endemà rebent el Bayer Leverkusen.

L'equip de Jorge Sampaoli, que tindrà la baixa de Vitolo, sancionat, no es vol despenjar més dels dos líders després d'empatar dilluns passat al camp de l'Alabès i donar una imatge de cansament que fins ara no havia ofert. El Leganés arriba al Pizjuán amb la baixa, també per targetes, del lateral Diego Rico,però amb la moral alta després d'haver vençut el Granada en un duel directe per a la salvació la setmana passada.

Per la seva banda, l'equip de Simeone tancarà la jornada de dissabte, precisament, al camp d'un Granada que necessita els punts després d'haver-se aproximat molt als predecessors fins a la seva darrera derrota. La novetat més important per als madrilenys pot ser la presència en l'onze titular d'un Nico Gaitán que ha tingut molts alts i baixos en el decurs d'aquest exercici. A més, també torna Juanfran al lateral dret, en detriment del croat Vrsaljko, i Diego Godín, al centre de la defensa, després d'haver complert un partit de sanció.

Debut a la Rosaleda

Pel que fa als altres dos partits, un València que va tallar la seva recuperació al Calderón la setmana passada rep al migdia un Sporting que necessita puntuar després d'haver perdut contra el Deportivo a casa. Per la seva banda, el Màlaga estrena entrenador, Míchel, el tercer de la temporada, per fugir del perill davant d'una de les revelacions, el Deportivo Alabès.