El pierenc Toni Bou competeix avui a Àustria en la segona prova del campionat del món d'X Trial, la competició en pista coberta en la qual l'anoienc va debutar amb un magnífic triomf a Barcelona, al Palau Sant Jordi. Avui hi ha els horaris següents: a partir de les 18.50 comença la competició en les diferents sèries i, a partir de les 21.30, els quatre millors seran els que disputaran la final. Hi haurà un circuit amb 6 zones.

A la instal·lació de l'Arena Nova de Wiener Neustadt, Toni Bou vol plasmar la superioritat mostrada en la capital catalana i fer passos cap al seu onzè títol mundial en la modalitat d'X Trial. És líder a hores d'ara amb 20 punts, davant de Raga (15), de Jeroni Fajardo (12) i Cabestany (9). El pilot número 1 de Montesa té els dos companys Jaime Busto (6) i Fujinami (4) en la cinquena i sisena posicions de la classificació provisional.

Entre els vuit participants en la prova austríaca no hi serà Busto. En les dues ocasions anteriors que el mundial ha fet la seva estada a Wiener Neustadt sempre el triomf ha estat per a Toni Bou. En total, ell acumula 49 victòries i 61 podis en el mundial d'X Trial.

Un campionat curt

En les declaracions de Toni Bou prèvies a la prova d'avui ha manifestat la determinació de mantenir i ampliar, si és possible, la seva renda en el campionat.

Bou ha dit que «el primer dels objectius en la prova d'avui ha de ser entrar en la final i després ja lluitar per sumar els 20 punts del vencedor. Anem amb unes ganes enormes d'aconseguir la victòria, i hem preparat la cursa el millor que hem pogut. Aquest mundial indoor és curt, té poques proves, i si aspires al títol, els erros no són permesos. Les zones que tindrem en el trial d'avui són complicades i és una de les curses que a mi m'agraden més del mundial».