Toni Bou (Montesa Honda) no va deixar escapar l'ocasió i anit va afegir una segona victòria a la que fa unes setmanes va obtenir al Palau Sant Jordi, en el campionat del món de trial indoor. Anit, en la segona prova del 2017 d'aquesta modalitat, l'anoienc va assolir un nou triomf que el deixa líder de la general amb 40 punts, deu més que Adam Raga (TRS), que va ser el segon en la prova austríaca. Amb 21 punts comparteixen la tercera posició els també catalans Albert Cabestany (Sherco) i Jeroni Fajardo (Vertical).

A la primera fase de la prova es van veure les evolucions dels vuit pilots participants. Els que van quedar fora de la final van ser els classificats del cinquè al vuitè, en aquest cas el britànic James Dabill

(Gas Gas) amb el global final de16 punts en la seva actuació d'anit, Takahisa Fujinami (Montesa), que va penalitzar amb 18 punts, Franz Kadlec (Gas Gas) amb 24, i Loris Gubian (Beta), pilot francès que va rebre 25 punts. Els classificats van ser Bou, que no va penalitzar, Raga (6), Cabestany i Fajardo, que van acabar amb 10 punts la primera part.

En la segona ronda, la que ja va dirimir la victòria, la dificultat de les zones va posar a prova tots quatre competidors. Bou va fer el seu recorregut amb 16 punts, per 26 de Raga, 27 Cabestany i 30 Fajardo. Marsella i Niça són les dues últimes proves.