El Cadí La Seu va aconseguir una victòria de mèrit a la complicada pista del tercer classificat de la Lliga Femenina, un Gernika Bizkaia que ha derrotat els capdavanters al seu pavelló de Maloste. Aquest és el quart triomf consecutiu de l'equip urgellenc.

En la primera meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Tot i així, les catalanes, liderades per Tirera i Arrojo (van anotar 20 i 17 punts respectivament) van arribar al descans amb cinc punts de marge (33-38).

En la segona part, les locals van reaccionar i es van situar a un punt al final del tercer quart, però al darrer quart les noies de Joan Carles Pié es van mostrar sòlides i van vèncer en un final anivellat.