El conjunt de Pep Guardiola, que entre setmana es va encallar a casa amb l'Stoke (0-0), no va fallar davant l'irregular Boro. Els gols de David Silva, al minut 2 de partit, i Sergio Agüero, ja a la segona part, li van donar la victòria a un City que hauria pogut guanyar per una diferència molt més gran i que ja espera rival a semifinals. Els blaus de Manchester i l'Arsenal ja esperen els guanyadors dels duels entre el Tottenham i el Millwall (avui a les 15 hores) i el Chelsea i el Manchester United (demà a les 20.45 hores). «Estic molt content perquè és molt difícil arribar a les semifinals d'aquesta competició. Vam estar concentrats des del primer minut. El primer gol va ser important i així és com hem d'afrontar els partits», va dir Guardiola, que amb el lideratge de la Premier a deu punts, sembla que només li queden dos títols per conquerir, la FA Cup i la Champions, competició en la qual es jugarà el pas a quarts dimecres amb el Mònaco. «Si no hi ha títols, no serà una bona temporada i no seré aquí gaire temps», va afirmar el santpedorenc abans del partit, conscient que té una pressió addicional pels èxits que va aconseguir en els seus equips anteriors.