El Sevilla, que fins ara només havia cedit una derrota i un empat a casa a la Lliga, va empatar 1-1 amb el Leganés, que va frenar l'equip de Jorge Sampaoli en la seva baralla amb els grans a més de fer créixer els dubtes de cara al dimarts, quan s'enfrontarà al Leicester en la Lliga de Campions.

S'enfrontaven dos equips amb objectius i pressupostos molt diferents, en una cita inèdita a Primera al Sánchez Pizjuán, amb un Sevilla que aviat va donar mostres d'estar pensant més en el seu xoc històric de dimarts a Anglaterra, i un Leganés molt més concentrat en la seva lluita ordinària: la d'allunyar-se del descens. Ja ho va apuntar el tècnic Jorge Sampaoli, que va reservar homes clau en els sevillistes, com els defenses Pareja i Mercado i el cervell Nasri, que es van unir al sancionat Vitolo, i ho va confirmar amb un onze sense el lateral Escudero, ni N'Zonzi, Iborra ni Ben Yedder. En un partit de molt poca qualitat i sense cap brillantor, els madrilenys, que lluiten per allunyar-se del descens, es van mostrar molt sòlids i es van avançar al marcador al minut 3 amb un gol de taló de Gabriel, que va rematar un centre d'El Zhar. Stevan Jovetic va empatar dos minuts abans del descans després d'una paret amb Vázquez i una gran passada en profunditat del darrer que el montenegrí va aprofitar per superar la sortida d'Herrerín i marcar a porta buida per un Sevilla amb molts suplents que va decebre pel seu joc pèssim.

Empat de despropòsits

El València i l'Sporting van empatar a un gol a Mestalla en un mal partit de tots dos equips, en què el conjunt local va oferir un joc molt carrincló i no va aprofitar els regals del seu rival en el segon temps, inclòs un penal, que va errar Parejo. Cop va avançar els de Gijón al minut 60 i Munir va salvar un punts pels valencians cinc minuts abans del final.

L'Alabès va guanyar el Màlaga en l'altre enfrontament d'ahir. Feddal, que va acabar expulsat per doble groga, va avançar l'Alabès, amb el porter Pacheco com a millor jugador. Juankar va empatar el matx pels malaguenys, però Edgar, en l'últim minut, va fer l'1 a 2 definitiu.