Dos dies de motor a flor de pell posant en pràctica les maniobres vistes als ídols professionals van culminar ahir en el segon i darrer dia de Les Comes 4x4 Festival. Van ser 10.000 persones les que es van apropar durant el cap de setmana a la finca bagenca per gaudir de la trobada que en conjunt ha tingut un global de participants que ha estat d'uns 1.200 vehicles.

L'esperit del Dakar va tornar a les Comes amb l'exhibició que va ser patrocinada per BF Goodrich i que va tenir la participació, entre d'altres, de Gerard de Rooy, tercer classificat en camions en l'edició del 2017. Tant dissabte com ahir es va arribar a la important xifra de 900 vehicles a les pistes per tal de gaudir dels 70 km de diferents recorreguts.

L'esdeveniment guanya renom internacional, ja que hi ha hagut pilots de França, Portugal, Bèlgica, Anglaterra, Itàlia, Suïssa, Alemanya i Noruega, i ha augmentat la representació internacional en aquesta sisena edició.

Enguany els visitants també han tingut la oportunitat de veure en exposició el cotxe d'Acciona, el primer cotxe elèctric que ha pogut acabar el Dakar. Dissabte a la nit hi ha haver una taula rodona amb molt de públic en què els pilots (entre ells Pep Vila, Moi Torrallardona, Nani Roma i Albert Llobera) van recordar les seves experiències en el Dakar. La prova cronometrada Supertrack Pirelli va oferir un alt nivell d'espectacle.