El Physic Igualada va encaixar una nova derrota lluny de la seva pista, en aquesta ocasió davant el Valls, que es va imposar per un resultat final de 78-73. Amb aquesta desfeta els anoiencs trenquen una bona dinàmica de sis victòries de forma consecutiva.

En els primers deu minuts del matx els jugadors anoiencs van estar molt encertats en el llançament exterior, i això els va permetre obtenir cinc punts de marge al final (21-26). En el segon període, els visitants van cometre errades en atac i moltes pèrdues de pilota, i els locals ho van aprofitar per capgirar el marcador i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només un punt d'avantatge en el marcador (41-40).

En la segona meitat, el Valls va sortir a la pista amb molta força i amb molta efectivitat des del triple, però els igualadins van reaccionar de seguida i van obtenir quatre punts de diferència al final del tercer quart (53-57). En els deu darrers minuts del duel els jugadors locals van tornar a anotar amb molta facilitat i van poder capgirar l'electrònic i obtenir la seva desena victòria, nou de les quals han estat al seu pavelló. En la propera jornada, el Physic Igualada intentarà tornar al camí de la victòria a casa davant el Cerdanyola, un conjunt situat a la zona baixa de la taula classificatòria. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 18 de març a partir de les sis de la tarda.