Un altre gol de cap en el llançament d'un córner del de sempre, de Sergio Ramos, va permetre al Reial Madrid recuperar el liderat de la lliga en un altre mal partit dels homes de Zinedine Zidane salvat pel defensa de Camas. Ramos va rematar, nou minuts abans del final, un llançament de cantonada perfectament llançat per Kroos quatre minuts després que el Betis hagués quedat amb deu homes per una justa expulsió de Piccini. Tan justa com hauria estat la de Keylor Navas a la primera part per falta sobre Brasanac. Mateu, aquest cop, es va arronsar.

El Betis es va avançar amb una acció de Durmisi que va finalitzar Sanabria amb un xut innocent que Navas es va introduir a la porteria. El Madrid no existia en atac, però Cristiano va aprofitar una centrada de Marcelo per anotar l'empat abans del descans.

A la segona part, els blancs van atacar amb poca fe i gairebé no van inquietar Adán. L'expulsió de Piccini va fer endarrerir el Betis i Ramos va marcar en el llançament de cantonada corresponent. De tota manera, els de Zidane van haver de patir fins al final, ja que, al temps de descompte, un Navas que havia estat increpat per la seva afició va salvar dos punts en refusar un gran cop de cap de Sanabria que entrava.