El Sevilla intentarà defensar avui a Leicester (20.45 h) el 2-1 de l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, però ho farà sumit en les seves pitjors sensacions de la temporada i davant un equip anglès, per contra, ressorgit de la seva depressió després de la marxa de Claudio Ranieri.

Precisament, després del partit del Ramón Sánchez Pizjuán, el club britànic va anunciar la destitució del tècnic italià, que nou mesos abans s'havia proclamat campió de la Premier League, i la seva substitució per Craig Shakespeare, ajudant fins aleshores. El Leicester ha guanyat els dos partits disputats des del canvi a la banqueta i intentarà remuntar l'eliminatòria. El Sevilla, en canvi, arriba a la ciutat anglesa en el seu pitjor moment del curs, no pels resultats, ja que acumula vuit partits seguits sense perdre, però sí per la seva falta de claredat en la creació de joc i per les llacunes en defensa, tot i que aquesta davallada s'entén perquè Sampaoli ha reservat, en els partits domèstics, molts dels jugadors que seran titulars avui a Anglaterra, país en el qual el Sevilla no ha guanyat cap dels quatre partits oficials que ha disputat. El Leicester també presentarà el seu millor onze, exceptuant la baixa de Mendy.

D'altra banda, la Juventus rebrà el Porto (20.45 h) al Juventus Stadium després de fer un gran pas a Portugal amb un triomf per 0 a 2.