El València va fer una molt bona segona meitat del partit i va sumar el primer punt de l'eliminatòria de semifinals de l'Eurocup, al millor de tres, contra un Hapoel que es va enfonsar en el tram final. A més, el partit va servir perquè el santpedorenc Rafa Martínez aconseguís el seu triple número 208 en la història de la competició i passi a ser el millor en aquest apartat.

Els israelians van resistir a la primera meitat i van anar al descans amb un sol punt de desavantatge. En el tercer quart, però, el València es va començar a distanciar de la mà d'un gran San Emeterio i un contraatac, amb pilota robada i esmaixada de Sastre seguida d'una pèrdua de pilota de l'equip visitant ja va representar deu punts de diferència (73-63) i el llançament de la tovallola del conjunt de Jerusalem. El segon partit es jugarà a la capital israeliana divendres.

El Carpena pot decidir

Per la seva banda, l'Unicaja pot decidir en el partit que es jugarà al pavelló Martín Carpena després d'una gran victòria a la pista del Lokomotiv Kuban (57-73) basada en un excepcional últim quart, que es va tancar amb un parcial de 13-25. Els malaguenys van entrar amb quatre punts de diferència al darrer quart (44-48) i van rematar al final amb l'encert de Waczynski i Brooks, màxim anotador amb 18 punts.