L'Atlètic de Madrid serà per quart any seguit als quarts de final de la Lliga de Campions després de solucionar un partit que sobrava, ja que l'eliminatòria havia quedat resolta amb el 2-4 de l'anada.

La primera part va ser de domini territorial del Leverkusen, que va sortir amb dos davanters, però sense inquietar la porteria defensada per Jan Oblak. En canvi, va ser el conjunt matalasser el que va tenir les millors oportunitats. Van arribar gairebé de manera consecutiva, amb sengles xuts de Koke i Correa, que va refusar de manera perfecta el porter Leno.

A la represa, el gran protagonista va ser Oblak. El porter va evitar que els alemanys tornessin a entrar a l'eliminatòria en una acció en què va dur a terme tres parades consecutives, una a Brandt i dues a Volland. A més, després va rebutjar les rematades de Bailey, a boca de canó, i de Bellarabi des de fora de l'àrea.

Davant de tant ensurt, l'Atlètic es va refer i va aconseguir crear una mica de perill, tot i que Leno va estar encertat quan va rebutjar el xut de Saúl Ñíguez, que hauria pogut deixar el triomf al Calderón.