El Manresa FS ha entrat amb bon peu a la Copa Catalunya després de superar una complicada eliminatòria a la pista del Pajellà, equip que lidera la Tercera Divisió estatal. Un gol de doble penal anotat per Asis al darrer minut va donar el triomf als manresans davant un equip amb jugadors contrastats que ha reunit l'extècnic manresà Paco Cachinero.

Davant un bon nombre d'espectadors, els dos equips van jugar un partit vibrant i intens. El Manresa FS, que en cap moment va anar darrere en el marcador, es va avançar amb un gol de Gordillo al minut 5. La primera part va acabar amb avantatge mínim dels de Jordi Rozas (1-2), que es van sentir superiors.

A l'arrencada del segon temps, el Manresa FS ho va passar malament (2-2). L'expulsió del local Coca va facilitar el 2 a 3, tot i que aquest jugador va fer aviat el 3 a 3. Said va aprofitar un servei llarg del porter Adil per fer el 3 a 4, però el Pallejà no es va rendir i va marcar el 4 a 4. Quan semblava que els penals decidirien, Asis va marcar el doble penal. El proper rival manresà serà el Pippo Solsona (líder a Divisió d'Honor Catalana), que ha superat tots els rivals lleidatans.