Èxit de l'atletisme de la Catalu-nya Central en la primera jornada dels Campionats d'Espanya d'atletisme cadet en pista coberta que es disputen aquest cap de setmana a Antequera (Màlaga). L'atleta del CA Igualada Aitor Caldito va aconseguir la medalla d'or en la prova de salt de llargada, un podi que va compartir amb el jove saltador de l'Avinent Manresa Èric Molina, que va finalitzar en la segona posició i que, per tant, es va endur la plata.

Caldito va estar a punt de no passar a la millora, a la qual s'accedeix després dels tres primers salts i a la qual només accedien els vuit primers dels 17 participants en la prova. L'igualadí va fer dos nuls i va haver d'arriscar en el tercer intent, amb el qual va arribar a 6,36 metres, que ja el situaven en la primera posició. Ja amb més tranquil·litat, va dur a terme els tres salts restants, i en el quart va arribar a 6,55 metres, salt que li va donar la victòria, i en el cinquè a 6,40. En el darrer va fer nul. D'aquesta manera revalida el títol de l'any passat, aconseguit a Oviedo amb 6,38 metres.

El seu principal oponent va ser Èric Molina, de l'Avinent Manresa, que va dur a terme un concurs més regular. No va fer nul en cap dels seus intents i va anar clarament a més, amb 6,36 metres en el cinquè salt i 6,40 en el sisè i definitiu, que li va valer la medalla de plata. La tercera posició també va viatjar a Catalunya, ja que va ser per a Mario Montes, del Cornellà, amb 6,25 metres.