Deyverson va amargar el derbi basc a la Reial Societat, en anotar l'únic gol de partit (1-0) a Mendizorroza. Els dos equips van brindar una gran tarda futbolística als presents, tot i que els entrenadors van introduir molts canvis (forçats) als seus onzes.

Pellegrino va fer entrar Rodrigo Ely per substituir Feddal, que estava sancionat, i va recuperar Theo Hernández després del càstig per cinc grogues. La gran sorpresa va ser l'entrada d'Óscar Romero apartant Toquero a la banqueta. A la Reial, les baixes eren quantioses: Carlos Martínez, Agirretxe, Illarramendi, Iñigo Martínez, Zurutuza i Willian José. Eusebio va decidir posar un doble pivot amb Granero i Guridi, i col·locar a la mitja punta Xabi Prieto, que també ajudava al pivot. La primera ocasió seriosa la va tenir Yuri en el minut 7, però Pacheco li va encertar la intenció i va rebutjar el seu xut. Per a l'Alabès, Romero en una internada al primer pal i Ely de cap després d'un córner també van avisar, però el gol va arribar amb una gran cavalcada de Theo que va rubricar Deyverson abans del descans. En la represa, l'expulsió de Granero per simular un penal va acabar d'afeblir la Reial Societat, que no va poder empatar el matx. En l'últim partit d'ahir, el Betis va enfonsar encara més el cuer Osasuna (2-0), que ja sembla més un equip de Segona que de Primera. Rafa Navarro, que va marcar el seu primer gol a la Lliga, i Rubén Castro van fer els dos gols.