El suís Stan Wawrinka no va donar cap opció a l'espanyol Pablo Carreño i es va imposar per un clar 6-3 i 6-2 en una hora i 4 minuts per col·locar-se a la final d'Indian Wells primer Masters 1000 de la temporada. Carreño, que disputava per primera vegada una semifinal d'un Masters 1000, mai no ha aconseguit guanyar cap tenista del Top 10. L'asturià aspirava a ser el sisè espanyol en arribar a una final del desert de Califòrnia en els seus 42 anys d'història. El tennista de Gijón es va veure superat clarament per un Wawrinka que va imposar el seu domini en un partit sense gaires problemes. El tennista suís va completar així la seva tercera victòria en tres partits davant de Carreño, a qui ja havia superat prèviament a Oeiras i a Gènova.

Wawrinka accedeix d'aquesta manera a la seva novena final d'un Masters 1000 i a la primera al Valle de Coachella, on es veurà les cares amb el seu amic i compatriota Roger Federer.

Final suïssa

En l'altra semifinal, el també tennista suís Roger Federer va superar sense cap problema l'americà Jack Sock per 6-1 i 7-6. Federer jugarà la seva setena final d'aquest torneig després d'haver-lo gua-nyat quatre cops. Avui s'enfrontarà al seu mic i compatriota Stan Wawrinka. Es preveu que serà una final molt igualada.