El Manchester City de Pep Guardiola ha tancat una setmana dolenta amb un empat a casa contra el Liverpool que l'allunya encara més de les aspiracions d'aconseguir la lliga i que, sobretot, li complica la segona posició, que ara correspon al Tottenham. Els citizens no van passar de l'empat a casa davant del Liverpool, que és quart, un punt darrere, malgrat que els reds han jugat un partit més. D'aquesta manera, ara mateix, el Chelsea és líder amb deu punts sobre el Tottenham, dotze respecte del City i tretze sobre el Liverpool, tot i que amb un partit menys.

A més, la victòria del Manchester United sobre el Middlesbrough (1-3) provoca que el conjunt de Mourinho sigui ara cinquè, a cinc punts del City i amb un partit menys. A més, un dels partits que s'ha de recuperar és un duel de Manchester a l'Etihad.

Duel nul

En el partit que tancava la jornada, el City va estar a punt d'endurse la victòria davant d'un Liverpool que és la irregularitat feta equip. Els reds van mantenir a ratlla el seu rival i es van arribar a avançar en el marcador quan s'havien disputat sis minuts de la segona part. Un dels criticats laterals del Manchester City, Gaël Clichy, va cometre un penal que va transformar, precisament, un exjugador dels locals, James Milner. El resultat era un drama per a l'equip de Manchester, però va poder empatar aviat amb una rematada del Kun Agüero després d'una assistència de Kevin de Bruyne. Els locals ho van intentar, però el mateix Agüero va enviar alta la millor oportunitat, davant de la desesperació de Guardiola.

Just abans, el Tottenham de Pochettino va situar-se en segona posició, més tard es va saber que en solitari, després de vèncer el finalista de la Copa de la Lliga, l'incòmode Southampton (2-1), en el primer partit amb la baixa del davanter referència dels Spurs, Harry Kane.

El Tottenham es va avançar al quart d'hora de joc, quan Christian Eriksen va rematar una deixada de Moussa Dembelé. Passada la mitja hora de joc, una falta a l'interior de l'àrea comesa per Steven Davis la va aprofitar Delle Ali. A la segona part, James Ward-Prowse va posar emoció al duel.

L'amenaça Mourinho

I sense fer gaire soroll, el Manchester United ja ha superat l'Arsenal i ara es perfila com una amenaça per als quatre primers en la disputa per les posicions de Lliga de Campions. En el seu primer partit sense Aitor Karanka a la banqueta, el Middlesbrough, que és en zona de descens, no va poder fer res i va perdre per 1-3.

Fellaini va avançar els red devils en la primera meitat i el jugador del planter James Lingard va deixar el duel gairebé sentenciat en batre Víctor Valdés a l'inici de la represa. L'holandès Gestede va reduir la distància tretze minuts abans del final, però l'equatorià Antonio Valencia no va deixar lloc a la sorpresa.