La Juventus, rival del Barça en la propera eliminatòria de la Lliga de Campions, va guanyar per 0-1 al complicat camp de la Sampdoria i manté la diferència de vuit punts sobre la Roma al capdavant de la lliga italiana. Els blanc-i-negres hauran de visitar un altre dels equips forts de la lliga, el Nàpols, després de l'aturada pels compromisos de les seleccions, motiu pel qual ahir era necessari el triomf a Marassi.

Aquest va arribar gràcies a una excel·lent rematada del colombià Juan Cuadrado a centrada del ghanès Asamoah quan només s'havien disputat set minuts de partit. En la resta d'enfrontament, els juventins van tenir les millors arribades, però van controlar la Sampdoria. Ahir van tornar a jugar amb defensa de quatre, que Allegri acostuma a utilitzar darrerament, tot i que també podria recuperar Chiellini i Bonucci al costat de Barzagli.

La Roma resisteix

De la resta de partits d'ahir, els dos perseguidors, a força distància, de la Juventus van aconseguir la victòria. En el partit que va tancar el dia la Roma va derrotar el Sassuolo per 3-1. Els visitants es van avançar amb un gol de Defrel, però Paredes va empatar aviat i Salah va fer el 2-1 abans del descans. A la segona meitat, Dzeko va sentenciar. També va guanyar el Nàpols, que és tercer, a deu punts de la Juventus. Va vèncer per 2-3 al camp de l'Empoli amb dos gols d'Insigne i un de Mertens. Els locals, però, van estar a punt de remuntar amb gols d'El Kaddouri i Maccarone.