El Cadis sembla que serà el gran rival del Girona en la lluita per la segona posició, que dóna accés directe a Primera Divisió. Els homes de Pablo Machín haurien pogut fer ahir un pas gairebé decisiu cap a la màxima divisió derrotant un dels rivals directes i aprofitant les desfetes del Tenerife i del Getafe, però van caure contra els andalusos per culpa de dos gols rebuts en quatre minuts de la primera part que fan reviure els fantasmes d'altres temporades.

Així, entre l'exgironí Ortuño i Álvaro García van situar l'amenaçador 0-2 en el marcador que, malgrat que el golejador italià Samuele Longo va poder escurçar ja avançada la segona meitat, no va ser suficient ni tan sols per poder esgarrapar un punt.

Això que un parell d'hores abans el Reus havia fet un important favor al Girona guanyant al camp del Tenerife (0-1) i tallant, de pas, la mala ratxa que havia encadenat el conjunt del Baix Camp de vuit partits sense conèixer la victòria. Un gol de Máyor, que va aprofitar una pilota a l'espai de Guzzo, va donar tranquil·litat a l'equip de Natxo González i va comportar una ansietat en els illencs que no van superar.