El duo masculí format per Aleix López i Toni Rodríguez, membres del SAS de Súria, van formar part de la selecció espanyola que va prendre part al campionat del món sub-21 de jiu jitsu celebrat a Atenes, on van acabar en cinquena posició.

Els bagencs van fer un bon recorregut i van acabar perdent el combat pel bronze amb la parella austríaca formada per Hendric i Kafer, per un marcador ajustat.

Aleix López i Toni Rodríguez van començar la seva trajectòria a la competició amb una victòria davant una de les parelles favorites, la formada pels holandesos Mellink i Oosterhoff, a qui van derrotar per mig punt de diferència. Un triomf en el que van mostrar una tècnica depurada, la que els ha portat al títol estatal.

En la següent ronda es van enfrontar a la parella amfitriona, els grecs Spanos i Sklavounos, a qui van poder superar amb més comoditat que als holandesos.

Derrota contra els campions

En les semifinals van topar amb la parella dels germans Lodens, dos belgues que finalment es van endur la medalla d'or de la competició. La major experiència dels belgues, diverses vegades medallistes mundials, es va imposar en el duel amb el duo surienc.

Finalment, Aleix López i Toni Rodíguez van perdre en la repesca contra la parella austríaca, en un final molt ajustat. Cal tenir en compte que els dos esportistes suriencs no participen al circuit europeu per la manca de supert econòmic. Una circumstància que afegeix valor a la cinquena posició que han aconseguit en un campionat del món.