La fruitosenca Antònia Prat, nedadora del CN Sabadell, es va proclamar campiona estatal en la categoria aleví de natació sincronitzada a la monumental piscina de Sant Jordi de Barcelona, que va ser l'escenari del 18è campionat d'Espanya Aleví-Infantil d'hivern.

La primera posició de Prat significa la primera vegada que el CN Sabadell aconsegueix una campiona d'Espanya en sincronitzada. L'Antònia es va formar al CN Minorisa i va fer el salt al CN Sabadell fa dues temporades juntament amb Martina Gras, en categoria infantil, que va assolir en el mateix campionat el millor resultat (32a) del CN Sabadell en aquesta categoria. Fa 15 dies, al mateix temps, tant l'Antonia com la Martina van aconseguir una medalla de bronze al campionat de Catalunya de sincronitzada, en rutina combinada, a Reus.

Bon debut del CN Minorisa

El CN Minorisa va aconseguir participar, per primera vegada, en un campionat d'Espanya en aquesta competició que va acollir més de 520 esportistes i 35 clubs d'arreu de l'estat. Les manresanes van competir en les dues categories. Martina Claret (239a), Mireia Molina (242a), Jana Brunet (244a), Nuria Dabán (246a), Carla Soler (259a), Paula Zamora (281a) i Laura Ureña (289a) van ser les representants manresanes a la categoria infantil en l'apartat de figures i van obtenir la trentena posició en la classificació per clubs, que va encapçalar l'AD Retiro.

D'altra banda, en la categoria aleví, cal destacar la 22a posició de Meritxell Ferré, acompanyada per Julia Llohis (155a), Ivette Calvo (185a) i Carla Orihuela (226a), que es van mostrar més còmodes en la competició després de veure les seves companyes el dia anterior, la qual cosa les va permetre assolir unes millors posicions en el rànquing i van quedar en la posició 25 a la classificació per clubs, en la qual es va imposar el CN Sabadell. Des del CN Minorisa es mostren orgullosos de les seves nedadores i creuen que «ha estat un debut positiu, afrontat amb il·lusió, actitud positiva i donant el millor d'elles. Els bons resultats són tot un repte per a elles, que han posat el llistó amunt i ara l'hauran de superar, cosa que segur que aconsegueixen amb la seva dedicació i treball ferm».