Més de 490 corredors van participar en la 23a edició de la Cursa Popular de Vilanova del Camí: 190 atletes van comletar la prova curta (4.550 m.); 196 atletes, la prova dels 10 km; i 104 participants, els 1.000 m.

Raúl López (15'04''), del CAI Petromiralles, es va imposar en categoria masculina de 4.550 metres per davant de Daniel Segura (15'05''), del CAI Triatló Petromiralles, i de José Daniel Morales (15'22''), del CAI Petromiralles.

L'atleta cadet Carla Alemany, del CAI Petromiralles, va ser 35a de la general dels 4.550 metres i va guanyar la categoria femenina (18'50"), seguida per Júlia Solé (19'04''), del CAI Petromiralles.

Per la seva part, Marc García (35'37''), de corredors.cat, s'imposava en la distància de 10 km, seguit de Jesús Alvarez, de CE Roger Roca Running, amb 36'09''. Joan Rosich, del C.A. Sta. Coloma Queralt, era tercer (36'50''). En categoria femenina, Sònia Sánchez (41'34''), del CE Roger Roca Running, va imposar-se, per davant d'Iveth Camús (43'58''), del Mont-Aqua, i de Marta Botsora (44'10''), CAI Petromiralles.

En els1.000 metres, per als més joves, es van imposar Yousseff Ayyad, del CAI Petromiralles, amb 6'47'', i Laia Alonso, del CAI Petromiralles/Dental Igualada, va ser la primera dona i la segona en la classificaicó general, amb 6'54''.