Els nostres judokes van obtenir dos bronzes al Campionat de Catalunya i dos més al 8è torneig Internacional de Saint Cyprien. Comarruga va acollir el campionat català absolut, on van participar 150 judokes de diferents clubs de tot el territori. Toni Torra (Esport-7) va aconseguir el bronze en la categoria de -66 kg i, Ruben Mani, en la categoria de -90 kg.

D'altra banda, a la localitat francesa de Saint Cyprien es va disputar el campionat internacional infantil, on participaven més de 550 judokes d'onze països diferents. Nerea Garcia (Esport-7) va ser tercera en la categoria de -78 kg, i Raquel Romeu, del Judo Moià, va aconseguir un altre bronze en la categoria de -40 kg.

Per últim, la judoka moianesa Carla Ubasart va quedar cinquena en l'Open Internacional de Casablanca (Marroc), puntuable per al rànquing mundial i europeu. Ubasart va tenir la cinquena posició de la categoria -57 kg després de caure en el combat pel bronze en la tècnica d'or, que va significar no obtenir el passaport per al Campionat d'Europa Absolut.