El Futsal Vicentí, equip que milita a Tercera Catalana, va ser molt a prop d'una nova proesa. Si la setmana passada va eliminar el Sala 5 Martorell (Segona B) a la Copa Catalunya, aquest dijous al vespre, en un pavelló santvicentí de gom a gom, va tenir a l'abast superar un altre conjunt de categoria superior, el Platense de Calafell (Tercera estatal).

Aquesta vegada, la sort dels penals no va acompanyar un conjunt santvicentí que va igualar a cinc gols el partit al final del temps reglamentari. L'enfrontament, amb un gran ambient a les grades, va començar amb dos gols d'avantatge per als locals, que van ser equilibrats abans del descens (2-2). A la represa, els visitants van fer tres gols molt seguits que semblaven sentenciar, però el Futsal Vicentí, amb una gran empenta dels seus jugadors, va remuntar fins al cinc a cinc final, i es va passar a la tanda de penals que, aquest cop, va ser desfavorable als bagencs.

Dimecres, els altres dos equips de casa nostra que es mantenen vius en la competició, el FS Solsona (Divisió d'Honor Catalana) i el Manresa FS (Segona B), es trobaran a la capital solsonina (21 h).