El Cadí La Seu va encaixar una nova derrota a domicili, aquesta vegada a la complicada pista del segon classificat, l'Spar Citylift Girona, que es va imposar per un resultat final de 72-51 en el derbi català de la Lliga Femenina. Amb aquesta derrota, el Cadí va veure trencada una ratxa de cinc victòries seguides. Ara, les urgellenques es jugaran entrar entre les sis primeres places, que donen accés als play-off pel títol, en la darrera jornada de la competició, a casa davant el Bembibre, el proper dissabte a partir de les set de la tarda.

En el primer quart hi va haver igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Al final, les visitants van tenir un punt de marge, especialment gràcies a l'actuació de la pivot maliana Meiya Tirera, que va anotar dotze punts en els primers deu minuts. En el segon període, el tècnic local, Èric Surís, va ordenar una defensa en zona 2-3 que va ser molt efectiva i va aconseguir frenar l'aportació de Tirera, i això va permetre al conjunt gironí capgirar el marcador i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de diferència (33-30).

En la segona meitat, les noies dirigides per Joan Carles Pié no van poder superar la forta defensa de les locals, que van obtenir catorze punts de marge al final del tercer quart (56-42). En els dar-rers, deu minuts les jugadores de la Seu d'Urgell no van trobar la manera d'aturar les gironines, que van agafar la velocitat de creuer per sumar una nova victòria.