El futbol va ser injust amb el Berga, que va fer mèrits suficients ja no tan sols per vèncer sinó per fins i tot golejar un Caldes molt inferior. En el duel d'ahir, els de Joan Prat van desaprofitar nombroses ocasions, sobretot a la primera part, per doblegar un rival que encara sospira amb la permanència.

Els locals van marcar molt aviat, concretament al minut 13. Amb el marcador a favor, van cedir la iniciativa a un Berga que va disposar d'un rosari d'oportunitats per capgirar el marcador abans del descans. Al minut 27, doble rematada a boca de canó, primer de Noguera i després de Sergi Ruiz, amb el porter local de protagonista; també Carlos Rodríguez va haver d'intervenir per aturar una bon xut creuat del mateix Sergi Ruiz, quan el va encarar tot sol (minb 43); i abans del descans, Noguera no va arribar a impactar, amb el porter ja batut, una bona assistència d'Agus després d'una bona acció de conjunt.

A la represa, aviat va arribar l'1 a 1, obra de Caicedo de cap a la sortida d'un córner (min48); al 66 era expulsat el local Carlos Martínez, i al 81, Sua va xutar al pal. Però en una acció aïllada, el Caldes va forçar un córner que Ruiz va aprofitar, de cap, per fer el 2 a 1al minut 85 i sense temps per reaccionar.