El Bàsquet Joviat va obtenir la segona victòria consecutiva, que l'allunya un xic de la zona complicada de la taula classificatòria. A més, ahir va superar el CB Morell, un rival de la zona baixa. Coneixedores de la importància del duel, les noies que entrena Gerard Barbé van començar el partit amb molta força anotant tirs alliberats i amb una gran actitud defensiva. D'aquesta manera van acabar el primer quart amb una diferència de 9 punts a favor seu (22-13).

La defensa en zona que durant molts moments va fer el conjunt tarragoní va aturar el joc, i es va entrar en un intercanvi de cistelles que mantenia certa igualtat al marcador. Al descans es va arribar amb un 34-25 a favor del conjunt manresà. Al darrer quart el CB Morell va arribar a situar-se a només quatre punts de les manresanes i semblava que perillava el triomf, però l'equip va saber mantenir la distància.

La setmana vinent el Bàsquet Joviat jugarà contra un altre rival de la zona mitjana-baixa de la classificació, el CB Prat.