L'Avià va sumar el dotzè partit consecutiu sense guanyar (vuit derrotes i quatre empats). L'equip que ara dirigeix Xavi Díaz va mostrar-se molt erràtic en el joc ofensiu, tot i el debut dels canaris Moi i Díaz, fitxats aquesta setmana.

A la primera part, l'Avià es va mostrar sòlid en defensa tot i que era el Vic qui dominava territorialment. Robert ho va provar amb una rematada dins de l'àrea petita però va respondre molt bé Solanich (min 10); al 21 va ser l'avianès Moi qui va intentar un centre-xut que també va aturar el porter local Reig; i al min 42 un llançament de Valls el va enviar a córner Solanich. A la represa, l'Avià va ser més atrevit, però el Vic va trobar més espais. Al minut 65 Valls, de cap, va fer l'1 a 0 i, sense temps per reaccionar, quatre minuts després va marcar Puigdesens amb una rematada des de la frontal. Amb 2 a 0, l'Avià es va estirar més però no va trobar la manera de superar un Vic que amb el resultat a favor es va mostrar més conservador.