El brasiler Neymar Jr. no tens dubtes sobre la pròxima renovació de Leo Messi, ja que considera que el deu blaugrana "és el Barça i el Barça és Messi".

En una entrevista publicada a 'Mundo Deportivo', Neymar recorda que el seu somni de nen era jugar al Barça. "Quan era nen és el que volia. I el més important de jugar al Barça és haver fet realitat aquest somni. Això és el millor de jugar al Barça", ha comentat.

El davanter ha agraït les temporades que ha estat a les ordres de Luis Enrique. "Sempre és bo seguir aprenent altres coses, per descomptat, però ens va ajudar molt en aquestes temporades", ha comentat.

Neymar considera que l'actual tècnic del Barça ha fet créixer a l'equip i guanyar "molts títols". Al respecte, el davanter ha rememorat la remuntada aconseguida per l'equip blaugrana contra el Paris Saint-Germain.

"Va ser una cosa única. Vaig viure aquell partit com si estigués fent l'impossible", ha comentat el davanter, que admet que per tot això se sent optimista de cara al futur: "Crec que podem guanyar el triplet una altra vegada si estem concentrats i feliços".