El Manresa Futbol Sala es jugarà avui el pas als vuitens de final de la Copa Catalunya. El partit de setzens de final entre el Solsona i el Manresa es disputarà avui a les 9 del vespre al pavelló municipal de Solsona, perquè en aquesta competició les eliminatòries es disputen al camp de l'equip que juga en la categoria inferior.

Per arribar a aquesta eliminatòria, el conjunt manresà ha hagut d'eliminar el potent Pallejà de Tercera Divisió Nacional, mentre que el Solsona ha entrat a la Copa Catalunya després de superar diverses eliminatòries al sector Lleida.

Habitualment a la Copa es troben moltes sorpreses, i en aquesta edició se n'han donat més que mai amb l'eliminació d'equips de categories superiors i resultats molt igualats. Això últim ho ha facilitat el fet de jugar les primeres eliminatòries a rellotge corregut, és a dir, que no s'atura el temps en cap ocasió. A partir d'aquesta eliminatòria de setzens de final ja es competirà amb la durada de competició oficial, i s'aturarà el rellotge en cada acció que ho requereixi.

Cap a una hipotètica final

Després d'aquesta eliminatòria, el camí per al Manresa o per als solsonins és el següent: el rival a vuitens serà el Platense Segur de Calafell. I seguidament, sempre parlant hipotèticament, hi haurà el partit definitiu de quarts classificatori per a la final a quatre, en el qual el més probable seria trobar-se el CCR de Castelldefels o el Bellsport de l'Hospitalet de Llobregat.