Sant Joan de Vilatorrada tornarà a acollir la cursa de la Penya Barcelonista Antoni Camps, per cinquè any consecutiu, després de l'èxit d'assistència en les darreres edicions. La popular competició nocturna, de 5 i 10 quilòmetres en trams urbans, tindrà lloc aquest dissabte 1 d'abril, a partir de les 21 hores, a la zona de Cal Gallifa.

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, el regidor d'Esports, Eduard Mata, i el president de la PB Antoni Camps, Ignasi Vallès, van ser els encarregats d'exposar el cartell i tota la informació de la cursa barcelonista. L'acte de presentació també va tenir l'assistència d'algunes de les entitats patrocinadores i organitzadores: Toni Martín, de Ríos Running Manresa; Gabriel Prat, de la Fundació Rosa Oriol; David Gamisans, de Finques Vilatorrada; i Miquel Torres i Víctor Masclans, de Citroën Futurauto. A més, l'Obra Social La Caixa i l'Avinent també són patrocinadors oficials.

Inscripcions en línia fins avui

Les inscripcions, obertes fins avui o fins que s'arribi als 700 participants, es poden fer en línia a través de www.cursasantjoan.com. El preu de la 5a cursa barcelonista és de 14 euros amb xip groc i de 16 euros sense xip. Les persones interessades a participar-hi també es poden inscriure presencialment a la botiga Ríos Running de Manresa (carrer del Born, 16) o el mateix dia de la cursa, amb un suplement de 5 euros. La Penya Blaugrana Antoni Camps informa que hi haurà samarretes commemoratives per a tots els inscrits i obsequis de les firmes col·laboradores. A més a més, els organitzadors van anunciar que, com cada any, una part d'aquesta aportació econòmica anirà destinada a diversos projectes de la Fundació Rosa Oriol.