El circuit Las Arenas de la localitat andalusa de Valverde del Camino va acollir la segona prova del Campionat d'Espanya de Motocròs, en la qual el pilot manresà Simeó Ubach, amb KTM i del M.C. Baix Berguedà, va pujar al podi després d'aconseguir dos tercers llocs en la categoria MX2.

Les curses es van disputar sota la pluja i amb un circuit molt enfangat que va ocasionar moltes caigudes, com la que va patir Ramon Brucart, del M.C. Can Taulé i amb KTM, a la categoria MX1 Elit, que no va puntuar en una cursa i en l'altra va ser 16è, mentre que el finlandès Harry Kullas es va adjudicar la victòria.

A la categoria MX2 es va imposar el basc Iker Larrañaga, amb Husqvarna. A més dels dos tercers llocs de Simeó Ubach, els altres pilots bagencs van ocupar les següents posicions: Lluís Riera, de Can Taulé i amb Yamaha, va ser 6è i 5è; Oriol Casas del Segre i amb Yamaha, quart i 18è; i Oriol Oliva, del Segre i amb Kawasaki, 14è i 10è. A la categoria MX125 va guanyar Sergio Notario, amb KTM, mentre que el manresà Salvador Ubach amb Husqvarna i del M.C. Baix Berguedà, va ser 8è i 7è, i Arnau Lledó, del Moianès i amb KTM, va ser 26è i 10è. Pontevedra acollirà el 29 d'abril el pròxim campionat estatal.

Segon en la general

En MX1Elit, la classificació general després de 4 curses és liderada per Harry Kullas amb 90 punts, i Ramon Brucart és 18è amb 14 punts. A MX2, Larrañaga és primer amb 100 punts, seguit de Simeó Ubach amb 68 punts. Lluís Riera és 9è amb 41 punts, Oriol Casas 10è amb 38 punts i Oriol Oliva 19è amb 18 punts. La MX125 és dominada per Sergio Notario amb 92 punts, mentre que Salvador Ubach és 10è amb 45 punts i Arnau Lledó 15è amb 22 punts.