Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va afirmar ahir, durant la presentació d'un acord publicitari, que els valors de l'entitat madridista estan basats en la «humilitat» i en el «respecte». En la seva al·locució prèvia a la signatura de l'acord de patrocini en el qual Telefónica es convertirà en un soci tecnològic del Madrid, el dirigent blanc va destacar quins són els valors del club, dos dies després que Gerard Piqué digués que no li agraden.

«El nostre equip és admirat per haver aconseguit una història de reptes. El nostre club és respectat pels principis que formen l'ADN de la seva samarreta i escut, valors que representen i en els quals està basada la llegenda del madridisme: esperit de superació, el no rendir-se mai, humilitat, respecte i la convicció d'una victòria per al següent triomf», va dir Florentino en resposta a Piqué, tot i que no li va fer referència.

A més, va declarar que l'estadi Santiago Bernabéu és un territori «d'emocions i sentiments» en el qual només importen els valors esportius, el lliurament, la passió i, sobretot, «la pilota». «Els amants del futbol assistirem durant les properes setmanes a un desenllaç de la temporada espectacular. Després de conquerir la Copa d'Europa i mundial clubs, els madridistes afrontem amb il·lusió el que queda per venir», va afegir el màxim mandatari madridista.