Segona temporada de la segona era de Joan Carles Pié al capdavant del sènior femení del Sedis Bàsquet, del Cadí la Seu. El tècnic del Masnou, ben arrelat a la capital de l´Alt Urgell, espera que les fades del destí no siguin tan traïdores com l´any passat. I que enguany es puguin classificar entre els equips que pugnaran pel títol.

Si no s´entra al play-off seria un fracàs?

Ni de bon tros. No seria un fracàs. Tot el que es va aconseguint són petits èxits. I a les alçades que estem i després d´aquest últim mes mostrant un nivell molt alt€

O sigui que es busca l´èxit.

Si això no fos esport, seríem la desena o l´onzena plantilla de la competició. Però el treball ha estat bo. De fet, l´any passat ja va ser bo. I ara ens ho tornem a merèixer.

Es mereixen ser entre els sis primers però sense haver-s´ho fixat com a repte...

No ho era, no. Quant a capacitat esportiva, econòmica, hauríem de ser l´equip deu o onze. L´objectiu era fer una bona temporada, amb un bon nivell de joc, competitiu. Un equip jove, amb molta jugadora nacional, i treballant perquè vagi evolucionant personalment i dins de la competició.

Però vostè ja se sent còmode, amb aquest tipus de treball.

A mi m´agrada, és amb el que em sento més identificat. M´agraden els reptes, com quan vaig ser a Andorra. Però treballar amb gent jove em motiva.

Arriben a la darrera jornada depenent de vostès mateixos i mateixes però no ha estat fàcil arribar aquí.

Fins que no hem trobat l´estabilitat ens ha costat competir. Però amb la implicació de les jugadores i la capacitat de creixement€ l´equip ha anat creixent. Ha estat gratificant, l´evolució.

De finals de febrer cap aquí pot ser rodó.

La segona volta ha estat bona. Quan hem trobat l´estabilitat, no hem acabat de trobar el nostre joc.

Fins a Nadal van fer diversos canvis de peces.

La temporada passada vam estar a un nivell molt alt. Vam perdre algunes peces molt importants. I les jugadores que ens venien a reforçar€ buscàvem gent que sumés. Però no ho vam aconseguir. No tenien prou qualitat. Quan tot això s´ha estabilitzat i no hi ha hagut tants canvis€

En resum, ha acabat remant amb la columna vertebral de l´any passat. Les jugadores que quedaven.

Les que sempre han donat i donen la cara.

Més les dues bases, l´alemanya Svenja Brunckhorst des de l´inici, i l´americana Jude Schimmel, des de primers d´any.

Són dues jugadores que s´han implicat bé. Ens estan ajudant molt.

L´imminent és aconseguir el bitllet per al play-off. Però més aviat o més tard de ben segur li tocarà reconstruir l´equip.

Les jugadores que destaquen en la majoria d´equips acaben rebent millors ofertes. Llavors cal veure què passa. Sempre hi ha qui prova de fer el salt. Però primer esperarem que tot s´acabi.

De fet, acabada la temporada només li quedaran dues jugadores amb contracte (Marta Montoliu i Nogaye Lo)

Exacte, i la gent es va decidint a renovar en funció dels objectius que planteja el club, del que li pots oferir, de com es va confeccionant la plantilla.

I vostè ja té contracte?

No, jo també hauré de parlar de la renovació.

Per poc que li ho posin bé, tot i que no ho diu, no sembla que hi hagi d´haver dificultats per sumar un tercer any al segon cicle Pié.