El CE Manresa va anunciar ahir el fitxatge del mitja punta Albert Juste per afrontar el tram final de temporada, que comença demà davant del Martinenc (12 hores) i en el qual necessita acumular punts per escapar de les posicions que condueixen a Segona Catalana. Juste ha jugat en diversos equips de Segona B, entre ells el Castelló, i ha d'ajudar a reactivar ofensivament l'equip, que tindrà la baixa de Jonny, per motius laborals.

El tècnic manresà, Albert Garcia, va definir el Martinenc com «l'equip més imprevisible de la categoria, és molt irregular. Juga directe i disposa de jugadors molt experimentats. És un equip perillós, i més després de la golejada que va rebre a casa contra l'Horta, diumenge passat». Garcia va afirmar que «estem en un bon moment tot i les dificultats de fer gols. Mentalment l'equip està tranquil, amb la sensació de poder guanyar qualsevol rival en la lluita per sortir de baix».

Abans, avui, l'Avià intentarà abandonar la darrera posició amb la visita a casa del Farners (16.30 hores), un equip situat a mitja classificació. Els avianesos han incorporat Édgar Machado, del Navarcles. El seu entrenador, Xavi Díaz, va manifestar que «hem pogut treballar tota la setmana amb la majoria d'efectius i això ens dóna ànims. El Farners és un molt bon equip, tot i que ha mostrat una certa irregularitat, encara més amb el canvi d'entrenador de fa unes jornades. Nosaltres vam ser molt competitius a Vic, on va merèixer un resultat millor». Díaz va afegir que «només ens val guanyar i no podem fer més comptes».

En el grup 2, l'Igualada visita demà un rival directe, el Vilaseca, sobre el qual té un punt d'avantatge, en la lluita per evitar les posicions de descens.