Un gran gol d'un exsevillista, José Antonio Reyes, en l'últim minut del partit va culminar una gran remuntada de l'Espanyol, que perdia només tres minuts abans d'arribar al final del temps reglamentari. Just abans, Javi Fuego havia empatat el gol de penal aconseguit per Rubén Castro i que semblava que portaria cap a Sevilla els tres punts. El resultat serveix perquè l'equip de Quique Sánchez Flores ara sigui vuitè, només un punt darrere de la setena posició de l'Athletic de Bilbao, que podria conduir a Europa la temporada que ve en cas que el Barça guanyi la Copa del Rei.

El partit de l'Espanyol no va ser brillant, sobretot en una primera part en què només Caicedo va arribar amb perill a la porteria d'Adán. El davanter equatorià, que també va sol·licitar un penal, ahir formava tàndem atacant amb Gerard Moreno, que va mostrar-se participatiu. El Betis només es va aproximar amb un xut de Brasanac que va aturar Diego López.

Quart d'hora final frenètic

A la segona meitat, el Betis es va obrir i va intentar trobar més la porteria local, però el joc tampoc no era gaire fluid. Tot es va començar a moure dotze minuts abans del final. Després que Adán salvés un gol de Diego Reyes, va ser Javi Fuego qui va cometre un clar penal sobre Sanabria que va transformar Rubén Castro.

Amb tot perdut, l'Espanyol va anar a tocar l'heroica, i un poc habitual Javi Fuego, l'autor del penal, va anotar el gol de l'empat quan va rematar una acció de Moreno després d'un rebot a l'àrea. Semblava que l'empat era bo per als locals, però aquests van culminar la seva particular remuntada amb un esplèndid xut de José Antonio Reyes des de fora de l'àrea que va ser com un punyal clavat al cor del seu rival de tota la vida.