Javier Mascherano va negar ahir les acusacions de Carles Dibos, expreparador físic de la selecció argentina entre 2006 i 2008, que va insinuar que, durant aquella etapa, el barcelonista interferia en les decisions del llavors entrenador, Alfio Basile.

«És una llàstima per al futbol argentí que un professional com el senyor Dibos, que va treballar al costat de nosaltres a la selecció argentina, em faci responsable de coses tan greus com les que ha esmentat», va explicar el futbolista al seu perfil de Twitter .

Mascherano responia així Dibos, que dijous va assegurar que a l' albiceleste hi ha un «club d'amics» que va motivar llavors la seva sortida i la de Basile de la institució i que Mascherano és qui fa entrar a formar part d'aquesta mena d'associació exclusiva dins l'equip argentí.

«Nosaltres per això vam haver de marxar. I marxar per coses externes al futbol et fa patir», va assegurar Dibos en un canal de televisió argentí. A més, va afegir que «set o vuit» jugadors ja han complert el seu cicle a la selecció i han de marxar.

Mascherano va respondre ahir al seu expreparador que té «la consciència tranquil·la», perquè, va assegurar, mai no va intervenir en una decisió d'un entrenador: «puc acceptar qualsevol tipus de crítica pel que fa al meu nivell de joc, però no que m'atribueixin aquestes acusacions». El futbolista del Barça, a més, va lamentar «moltíssim» que el futbol argentí tingui «gent d'aquest nivell de qualitat humana».